26. 5. 2016.

Srđan Mrkaja “OGNJIŠTE ŽIVOTA”

Rodoljubi u O.Z.S. ( Okupaciona Zona Srbija ) su potpuno dezorijentisani. Stotinu grupa , organizacija...jedni zovu u stranke , na izbore , glasanja , proteste...a drugi maštaju o nekakvim revolucijama , pučevima , ruskoj intervenciji...
Dosta sam pisao o tome. Jasno sam ukazao na tri osnovna načina političke borbe a to su sistemska borba , anti-sistemska borba i paralelni sistem. Dakle jedni vam nude sistemsku borbu , drugi anti-sistemsku a SNP "Zbor" ukazuje da je jedino treći put onaj pravi.
Ukratko , rodoljubi treba da prestanu da budu REAKCIJA i da postanu sopstvena AKCIJA. Potrebno je IZGRAĐIVATI sopstveni sistem a ne POBOLJŠAVATI ili RUŠITI ovaj zvanični. To naravno podrazumjeva mnogo ozbiljniji pristup problemu kao i posjedovanje izvjesnog nivoa svijesti i rasuđivanja kao i vjere tj. hrabrosti da bi se nešto konkretizovalo u tom smislu. Samo ozbiljni borci razumiju situaciju i sav bezsmisao SISTEMSKE i ANTI-SISTEMSKE borbe.
U prvoj fazi potrebno je izgraditi mrežu malih zajednica ( ognjišta ) na teritoriji grada. U drugoj fazi potrebno je organizovano napuštanje gradskih sredina , izmještanje tih ognjišta u prigradske tj. seoske sredine ( životni prostor ) i organizovanje tih ognjišta. U trećoj fazi potrebno je povezivanje gradskih i seoskih ognjišta sa centralnom upravom i obrazovanje svih paralelnih institucija u tom smislu.
Rodoljubi , samo u našem novom životnom prostoru u našim ognjištima
, moguće je živjeti SLOBODNO. Samo u našem paralelnom sistemu moguće je vaspitavati našu djecu na patrijahalan način , sačuvati čistu krv ( rasu ) i spremiti ih za život dostojan čovjeka , zaštiti ih od pogubnih i nastranih uticaja multikuturalizma , liberalizma , materijalizma...i ostalih zala modernog društva. Samo na ovaj način , moguće je proizvesti makar relativno zdravu hranu i piti istu takvu vodu. Samo TREĆI PUT vodi ka zdravom i normalnom životu daleko od ludila globalizma i tehnokratije. To je naš put. Sjetite se proročanstva i onoga što je pisano. Sve nas čeka vrlo ubrzo primanje ČIPA tj. PEČATA ANTIHRISTA bez koga se praktično neće moći živjeti u zvaničnom sistemu. Niti će se moći kupovati niti ćemo moći prodavati bez tog pečata izdaje koji one koji ga prime vodi u vječni pogibao. I zato je SISTEMSKA i ANTISISTEMSKA borba potpuno besmislena i pogubna. Oba ta puta su stranputica koja vodi u okove sina pogibli. Oni koji ostanu u gradovima moraće da prime pečat pa i oni koji su po selima će ga primiti jer neće znati šta primaju a neće znati jer ih neće biti briga...samo mali broj onih koji istinski vjeruju i koji istinski ljube spasenje NEĆE PRIMITI ZNAK ZVIJERI I PO CIJENU GUPITKA ŽIVOTA.
PAZITE ! U zvaničnom sistemu ( MATRIX ) će ostati sve lažno i poluistinito , lažna država , lažno društvo , lažne škole , lažno zdravstvo , lažna policija , lažna vojska , lažni idoli ( sportisti , muzičari , glumci , političari...) i oni će s oduševljenjem dočekati anti-hrista , biće
opčinjeni sa njim i u njemu će vidjeti samoga Boga i sa njim će biti prokleti...

Нема коментара :

Постави коментар