Krekeri
- mljeveni lan, suncokret, konopljine sjemenke, sezam. Ne moraju biti sve navedene sjemenke i smjesa uopće ne mora biti od njih nego može biti od preko noći namočene heljde, a zatim u heljdu dodajte malo mljevenog lana da se smjesa poveže i da bi mogli valjati male krekere. I naravno začini po vašoj želji.
- Dodate vode, zamijesite pogačice, posušite ih u dehidratoru (a možete i u pećnici na 50 stupnjeva s malo otvorenim vratima pećnice). Sat i pol do 2 uvrh glave.
- 1 velika rajčica
- 1 čehuljica češnjaka
- malo soli
- 2 datulje
- malo ljute papričice
- malo origana
- malo suhe rajčice ako je imate, ako je nemate čitaj dalje hahaa
- malo delikatesnog kvasca koji daje miris po siru, prepun je b vitamina, vlakana, minerala i služi u svrhu zgušnjavanja. Ako nemate njega, stavite Psylium ljuspice, ako nemate ni njih stavite suncokretove sjemenke.
što god vam padne pod ruku!! Ali doslovce što god želite! To mogu biti masline, paprika, mladi listovi špinata, cherry rajčice, sirovi kukuruz, sirovi grašak ili pak sirove tikvice i gljive.
Preuzeto sa: absofruitlyheli.com
Нема коментара :
Постави коментар